Ga naar hoofdinhoud
Bianca van Asch

Ik werk in het in het speciaal en reguliere basisonderwijs als docent lichamelijke opvoeding. Tijdens mijn lessen merkte ik dat sport en spel een goed middel is om kinderen te helpen met motorische maar ook hun cognitieve, emotionele en sociale ontwikkeling. Dus het bewegen in te zetten als hulpmiddel in plaats van het eind doel zoals in een gymles. Er volgde verschillende opleidingen en cursussen waaronder ´Rots en water´, Psychomotorische kindertherapie, Bokscoaching en boksend opvoeden. 

Doordat mijn zoon vast liep in het onderwijs, ben ik op onderzoek uitgegaan. Via via kwam ik in aanraking met de Kernvisie methode. Tijdens de sessies met mijn zoon herkende ik niet alleen hem, maar ook zeker mezelf in de manier van denken en leren. De methode slaat zo goed aan, dat ik dit andere kinderen ook gun. Daarom ben ik de opleiding gaan doen.

In mijn vrije tijd ben ik veel aan het kickboksen. Door mijn opleidingen te combineren is bokscoaching ontstaan.

Kernvisie methode en bokscoaching vullen elkaar mooi aan. De ene zal meer baat hebben bij de Kernvisie methode en de ander bij bokscoaching of een mix van beide.

Bel gerust voor een kennismakingsgesprek.

Back To Top